Sådan aktiveres eller deaktiveres sikkerhedsnyheder

For at aktivere eller deaktivere sikkerhedsnyheder:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Vælg afsnittet Grænsefladeindstillinger.

Dette åbner vinduet Grænsefladeindstillinger.

4. Foretag en af følgende handlinger i vinduet Reklamematerialer:
    • Hvis du ønsker at modtage sikkerhedsnyheder, skal du markere afkrydsningsfeltet Modtag oplysningsmeddelelser og reklamer fra Kaspersky.
    • Hvis du ikke ønsker at modtage sikkerhedsnyheder, skal du fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Modtag oplysningsmeddelelser og reklamer fra Kaspersky.